Uz nas je sve lakse
Kontakt mail: [email protected]

Internet Posao  od  kuce

Click here to edit subtitle

Dokazi o isplatama

Sve o payza i detaljan opis za registraciju...


Sta je to Payza?


Payza je privatna kompanija koja je pocela sa radom 2004. godine i osnovana je u Montrealu, Kanada i trenutno je rasprostranjena sirom sveta. Rejting joj raste iz dana u dan i verujem da ce ubrzo biti svrstana medju najuspesnije u tom rangu.

To vam je internet banka preko koje mozete vrsiti placanja i primati uplate od bilo kojeg korisnika sa email adresom, odnosno vi cete ga koristiti da bi vam sajtovi na kojima budete radili mogli uplacivati novac koji tamo zaradite. Naj bitnija stvar je da je ovakav transfer novca odobren na prostorima bivse EX-YU tako da ga mozete povezati sa svojim bankovnim racunom pa kad zatrazite isplatu oni ce vam novac prebaciti tamo, a postoji i resenje za slucaj da nemate racun u banci i u tom slucaju kada zatrazite isplatu, novac ce vam poslati u obliku ceka na kucnu adresu i taj cek mozete unovciti u bilo kojoj banci uz veoma malu proviziju! Minimum koji mozete zatraziti je $20.

Pre nego vam pokazemo kako otvoriti racun na Payza evo jedna NAPOMENA: U postupku registracije morate uneti tacne podatke jer u suprotnom ovaj sistem nece moci da vas isplati.

Kako otvoriti Payza racun korak po korak

Kliknite na OVAJ LINK ili na baner ispod, a zatim na SIGN UP NOW i pratite korake sa slika koje slijede:

Korak 1

Korak 2

Korak 3

Nakon koraka tri proverite vasu mail adresu sa kojom ste se registrovali na Payza,naslov maila koji će te dobiti od kompanije treba da glasi ovako: Validate your email address.
Otvorite mail i videćete pisace vam 
Click here to validate your email address.
Kliknite tu kako bi verifikovali vasu mail adresu.
Sad je vas payza nalog aktivan i na njega mozete primati novac uskoro cu napisati i clanak kako verifikovati payza acount...