Uz nas je sve lakse
Kontakt mail: [email protected]

Internet Posao  od  kuce

Click here to edit subtitle

Internet posao uz CLIXSENCE

Ovo je članak koji posebno opisuje rad sa Clixsense servisom za online zaradu. Mnogi već znaju šta je PTC a za one koji ne znaju to je skraćenica od "paid to click" ili zarada klikom.

 Vi u stvari zaradjujete tako što gledate reklamu neke firme ili proizvoda ili čak pojedinaca koji reklamiraju svoj sajt da bi dobili što veću posećenost i bolji rejting na pretraživačima. Oni za to plaćaju Clixsense servisu a oni plaćaju vama u zavisnosti od tipa reklame pa tako vi možete dobiti od 0.001 - 0.02 po jednoj reklami.

 Imate više vrsta reklama koje dobijate dnevno a zagarantovane reklame za "standard" člana su jedna od 0.01 i 5 od 0.001 a naravno skoro uvek ih ima više od toga. Ako recimo unapredite članstvo na "premium" imate 4 garantovane od po 0.01 i naravno i tu skoro uvek dobijete više od tog broja dnevno.

 Ovo je naravno samo jedan vid zarade koju nudi Clixsense a pored reklama kod njih je najbolji način zarade rad na "taskovima" ili zadacima koje nudi Crowdflower preko Clixsense-a.

 Taskova ima skoro svakog dana za rad i neki su teški a neki laki pa su shodno tome i placeni od 0.01 (minimum) do 1.12$ po zadatku. Za rad na taskovima neophodno je dobro poznavanje engleskog moze se posluziti i goole translatorom preko google chroma i malo upornosti dok se ne uhodate a posle je mnogo lakše.

 Kliknite polje kao na slici i pojaviće se lista trenutnih taskova za rad pa klikom na neki od njih počinjete sa radom:

 Standard članstvo na Clixsense je potpuno besplatno treba se samo registrovati klikom na baner na početku ovog članka, i kao standar član imate sve opcije na raspolaganju s tim što imate manje reklama u odnosu na premium člana. 

 Kao standard imate garantovanu jednu reklamu od 0.01$ dnevno i bar 5 klasičnih reklama. Uz to imate 5% bonusa na svu zaradu ukoliko odradite "daily checklist" a to podrazumeva gledanje svih reklama, jedna poseta forumu (nije potrebno kucati post vec samo pregledati) i 10 taskova. Samo ovim uslovom vi ćete imati dnevno 0.5$ čise zarade i to za svega sat vremena rada maksimalno kao početnik. Kad se uhodate za to vam nece trebati više od pola sata.

 Evo na ovoj slici vidite primer "daily checklist bonusa" kao i visinu bonusa:

 Za sat ipo sam odradio 28 taska odgedao 11 reklama i zaradio 2.6$ i još dobio bonus od 0.31$. 

 Clixsense ne nudi iznajmljivanje referala za novac kao što to nude skoro sve ostale PTC stranice već referale stičete time što se reklamirate sa vašim linkom i tako što pozovete svoje prijatelje i poznanike. 

 Svako ko se učlani preko vas je vaš doživotni referal i ne košta vas ništa a vi dobijate procenat od svake reklame ili zadatka koje vaši referali urade. 

 Procenat zarade od referala je 5% za standard člana i 10% posto za premium člana od taskova a od reklama ide od 0.0002 do 0.004 za standard i duplo više za premium člana. To naravno ne umanjuje njihovu zaradu uopšte ona je ista.

 Premium članstvo košta samo 17$ za godinu dana i to je u odnosu na ostale PTC sajtove smešna cifra jer duplo više zaradite samo od serviranih garantovanih reklama. Plus bolja zarada od svojih prijatelja i duplo više nagradnih šansi na Clixgridu.

 Clixgrid je nagradna lutrija gde kao stadard član imate 30 šansi dnevno da dobijete novčanu nagradu u rasponu od 0.01$ do 10$. Kao premium član imate 60 šansi.

 Kliknite na polje "clixgrid označeno kao na slici i otvoriće vam se tabela od 30x20 poljau kome neko krije nagradu:

Ovako izgeda kada dobijete neku nagradu:

 Čim vaš referal zaradi 1$ od reklama vi automatski dobijate "sign up comision" nagradu od pola dolara.

 Ako vaš referal poruči premium članstvo vi dobijete nagradu od 2$.

 Svaki njihov referal postaje pasivno i vaš kad nadogradi članstvo tako da vi zaradjujete procenat i od njih sve do osmog nivoa tako da kad se napravi mreža vi automatski zaradjujete i bez vašeg rada.

 VAŽNO:

 Clixsense nikako ne treba shvatiti kao nešto što će vam doneti ogromnu zaradu, to neće sigurno ali garantovano možete zaraditi 13-tu platu pa čak i više i to sa standard članstvom za svega pola sata posla dnevno.

 Provereno je jedan od najboljih sajtova za online zaradu i ja sam već povlačio novac bez problema a traje više od 5 godina.

 Na sajtu imate i podforum na mnogim jezicima pa i ex-yu forum za ljude sa naših prostora. Videcete i njohove komentare o zaradama i radu pa vam preporučujem da ne gubite vreme jer vas ništa ne košta da probate.

Za registraciju jednostavno kliknite na baner ispod Sretno svima.....

Moje isplate CLIXSENCE